Over ons

Organisatie

De Wijkse Dijkenloop wordt georganiseerd door de Stichting Wijkse Dijkenloop. De doelstelling van deze stichting is het promoten van de loopsport in en rondom Wijk bij Duurstede door het organiseren van loopevenementen.

Dit doen wij met veel plezier vanuit een persoonlijke passie voor de loopsport. Met onze organisatie en vrijwilligers willen wij alle deelnemers een mooie ervaring bezorgen.

Het bestuur van de stichting bestaat uit Patricia Schuur (voorzitter), Ria Sprang (secretaris) en Erik Klaassens (penningmeester). 

Vrijwilligers

De Wijkse Dijkenloop kan niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwilligers. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in de aanloop ernaartoe zijn mensen nodig die de verschillende taken op zich willen nemen. Denk hierbij aan het gereed maken van de deelnemerspakketten, de opbouw van start- en finishgebied, het inrichten van de garderobe en omkleedlocatie, het uitdelen van drankjes in de verzorgingspost en het uitzetten en verkeersvrij houden van het parcours.

Wil je informatie over vrijwilligersfuncties, neem dan contact met ons op via info@wijksedijkenloop.nl

Goede doelen

De Stichting Wijkse Dijkenloop heeft zich voor de editie 2019 verbonden aan een lokaal goed doel: de stichting De Hond Kan De Was Doen. Deze stichting werft fondsen voor de opleiding van hulphonden en hun baasjes. Als je leeft met een beperking of een chronische ziekte, kunnen simpele dingen een groot probleem zijn. Met een hulphond kun je de zelfredzaamheid van mensen aanmerkelijk vergroten.

De Wijkse Dijkenloop zet zich graag in voor dit goede doel en hoopt op zondag 13 oktober een mooi bedrag te kunnen schenken aan De Hond Kan De Was Doen.
Kijk voor meer informatie op www.dehondkandewasdoen.nl

Sponsoring

De Stichting Wijkse Dijkenloop ziet sponsoring als maatwerk. Mocht uw organisatie geïnteresseerd zijn in samenwerking met onze stichting, dan gaan wij hierover graag met u in gesprek.

Hieronder een overzicht van de partners die zich verbonden hebben aan de Wijkse Dijkenloop:

  • Rabobank – Steuntje in de rug
  • Lions Levefanum
  • Hardloopcentrum Aart Stigter
  • Runnersworld Utrecht
  • ESWE Administratie
  • Zonzijde Communicatiepartners

Media

Een evenement als de Wijkse Dijkenloop mag zich verheugen op belangstelling van lokale en regionale media die verslag doen van ons evenement. Ook via diverse sociale mediakanalen wordt aandacht van het publiek gezocht. Wilt u meer informatie? Mail dan naar info@wijksedijkenloop.nl

Schrijf je vandaag nog in!