Over ons

Organisatie

Sinds juni 2023 is een nieuw bestuur toegetreden tot de stichting Wijke Dijkenloop! Ook dit jaar willen wij een sportief, maar vooral gezellig evenement tot stand brengen met als doel mensen met elkaar verbinden.

We vertellen graag wat over onszelf!

 

Sallo Zilver

Met veel plezier opgegroeid in het mooie Wijk bij Duurstede en sinds 2014 woonachtig in Utrecht. Als kind was ik niet weg te denken uit de Mazijk, waar ik met vrienden aan het voetballen, rennen en ravotten was.

In de loop der jaren ben ik steeds meer gaan hardlopen en doe ik met enige regelmaat mee aan verschillende hardloopevenementen. De dijkenloop is voor mij een onwijs leuke uitdaging om mijn betrokkenheid in Wijk weer op te pakken en een gezond intiatief te organiseren voor iedereen die daar behoefte aan heeft!

Als bestuurslid houd ik mij onder andere bezig met de sponsoring en marketing van de Wijkse Dijkenloop. Ik kijk er ontzettend naar uit om op 8 oktober 2023 samen met jullie een evement neer te zetten, waar we jaren later nog over praten!

Nienke van Sligter

Ik ben Nienke van Sligter, en ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van dit geweldige team! Met mijn passie voor sport en gedrevenheid om actief bij te dragen, gaan we samen sportieve successen behalen.

Net als Sander en Sallo doe ik graag mee aan hardloopwedstrijden, maar laten we eerlijk zijn, de derde helft is net zo belangrijk! Laten we de komende jaren volop genieten van de Wijkse Dijkenloop en samen actief zijn!

Wij hopen op 8 oktober samen met jullie een topper van een evenement neer te zetten! We spreken elkaar snel!

Sander van Ginkel

Als fanatieke deelnemer probeer ik tijdens hardloopevenementen telkens iets sneller te lopen op verschillende afstanden. Naast deze sportieve en persoonlijke uitdaging geniet ik ook van de saamhorigheid onder de deelnemers, het enthousiaste publiek en de mooie parcours.

Daarom vind ik het extra leuk om bij te dragen aan het hardloopplezier van vele anderen en sportieve uitdaging van het lopen een keer inte wisselen voor de organisatorische uitdaging van het succesvolle voortzetten van de Wijkse Dijkenloop!

Binnen de organisatie hou ik me bezig met de werving en inschrijving van deelnemers en zorg ik dat de financiën op orde zijn. Hopelijk tot ziens op 8 oktober tijdens de Wijkse Dijkenloop!

 

Vrijwilligers

De Wijkse Dijkenloop kan niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwilligers. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in de aanloop ernaartoe zijn mensen nodig die de verschillende taken op zich willen nemen. Denk hierbij aan het gereed maken van de deelnemerspakketten, de opbouw van start- en finishgebied, het inrichten van de garderobe en omkleedlocatie, het uitdelen van drankjes in de verzorgingspost en het uitzetten en verkeersvrij houden van het parcours.

Wil je informatie over vrijwilligersfuncties, neem dan contact met ons op via info@wijksedijkenloop.nl

Goede doelen

De Stichting Wijkse Dijkenloop heeft zich voor de editie 2023 verbonden aan een lokaal goed doel: de Stichting Vrienden van het Ewoud & Elisabeth Gasthuis Wijk bij Duurstede.  De Stichting heeft tot doel financiële steun te verlenen aan de cliënten om activiteiten op het gebied van recreatie, persoonlijk contact en het algemeen welzijn mogelijk te maken. Zo wil de Stichting bijdragen aan het creëren van een plezierig leefklimaat dichtbij de leefomgeving van de cliënten. Kijk voor meer informatie de folder!

Sponsoring

De Stichting Wijkse Dijkenloop ziet sponsoring als maatwerk. Mocht uw organisatie geïnteresseerd zijn in samenwerking met onze stichting, dan gaan wij hierover graag met u in gesprek.

Hieronder een overzicht van de partners die zich verbonden hebben aan de Wijkse Dijkenloop:

 • Handelsbanken
 • Gites
 • STOX
 • Sign activation
 • Lab071 Leiden
 • Wijks bouwbedrijf
 • BYBAR Fotografie
 • Café Restaurant De Engel
 • Eethuys Dorestad
 • Fietsdomein Wijk bij Duurstede
 • Fit4all Fysiotherapie en Sport
 • Office Team Utrecht
 • Plinten & Profielen Centrale

Media

 

Een evenement als de Wijkse Dijkenloop mag zich verheugen op belangstelling van lokale en regionale media die verslag doen van ons evenement. Ook via diverse sociale mediakanalen brengen we de Wijkse Dijkenloop onder de aandacht, zoals via: Facebook Wijkse Dijkenloop en Instagram Wijkse Dijkenloop.

Wilt u meer informatie? Mail dan naar wijksedijkenloop@gmail.com